Vardag eller fest?

Kantarellen är Ålands största livsmedelsbutik med allt från vardagsmat till hela världens delikatesser. Vi har det du behöver. I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag.

I vår delikatessavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, middag eller fest. Vi är kända för vårt breda utbud av ekologiska och närproducerade produkter.

Ekologiskt bageri

I vårt egna bageri står mästerbagaren Werner Sundberg och bakar de mest väldoftande och goda matbröd, tårtor, bullar och andra konditoriprodukter. Allt är bakat på lokala och ekologiska råvaror. Alltid färskt!

Ab Mathias Eriksson

Kantarellen är en del av Ab Mathias Eriksson som sedan 1910 drivit handel med livsmedel på Åland. Kantarellen öppnade 1991 och har sedan dess varit ålänningarnas favoritbutik. Ab Mathias Eriksson driver fyra K-Supermarket-butiker på Åland. Läs mer om oss på mathis.ax.

Kossor som betar

Vi ❤ miljön

Vi har ett brett urval av lokalproducerade och ekologiska produkter. Allt från grönsaker till utvalt kött, beroende på säsong.